dijous, 5 de juny del 2008

NO A UNA SOCIOVERGÈNCIA A LA GENERALITAT:


Després d’haver patit durant tants anys una aliança de partits antagònics a la generalitat no entenc que hi hagi qui aposti per fer un pacte entre el PSC i CiU. Què podria aportar al país un pacte amb un partit espanyolista? Doncs res de res, això només seria més brou del mateix plat de sopa i ja n’estem tips d’aquest règim polític.
Si es vol encarar el futur del país cap una aposta sobiranista el PSC avui per avui no hi pot formar part ja que es declara un partit clarament espanyolista i favorable a mantenir la unitat amb l’estat espanyol.
Jo aposto per un govern amb tots aquells que vulguin lluitar per la independència, per formar un estat més d’Europa, per un futur català sense Espanya.
Crec que seria bo que CiU o CDC agafés el timó del país des de la presidència de la generalitat i estigués recolzat pel candidat que surti del congrés d’ ERC amb un compromís clar de sumar per assolir objectius pactats previament.
No es pot perdre més temps, quan ERC tingui clar el seu candidat ha de trencar el tripartit i obligar al PSC a convocar eleccions anticipades a la generalitat. Ja fa masses anys que el govern català perd pistonada i enforteix Espanya amb la seva debilitat.

David Morgades i Clopés

2 comentaris:

cusí ha dit...

dius que no entens qui voldria una sociovergencia, bé jo crec que és fàcil.
els que voldrien la sociovergencia seien els conservadors, i no precisamnet els conservadorss económics, sino els conservadors espanyols, doncs qualsevol pacte amb el psc, és una desactivació clara del catalanisme, sigui del caire que sigui
personalment crec que tret de situcions excepcionals, cap partit que sigui alternativa del altre no poden pactar mai per fer govern, però clar el mateix Mas va estar a punt de fer govern amb en Montilla, per mi havés estat igual de nefast que el pacte entre psc i erc, doncs en l'ambit nacional també son un l'alternativa del altre, uns son els colonitzadors i els altres els suposats independentistes, però que el pacte els ha desactivat igual que li pasaria a ciu si fesin la sociovergencia, doncs els colonitzadors d'entrada sempre tenen les de guanyar
pèr això dic que tret de situacions excepcionals, i ara Catalunya té una situació excepcional, partits alternatius haurien de pactar, per això crec que el pacte positiu per a Catalunya seria un pacte ciu-erc encara que sembla que els seus dirigents no estan per la feina, allà ells i de rebot així ens va als catalans

una abraçada

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Tot el que sigui fer pactes amb partits espanyols, és com fer un pacte amb el diable, al final sempre et demanarà l'ànima.

Una abraçada


David